Voor Wie

Psychologiepraktijk Mulder biedt generalistische basis GGZ (voorheen eerstelijns psychologische zorg) en is er voor (jong) volwassenen, kinderen en jongeren en hun ouder(s)/verzorger(s)

Voor (jong) volwassenen: Misschien twijfelt u of u de stap moet zetten om verder hulp te zoeken. Als u al enige tijd last heeft van uw klachten, merkt dat u hier vaak tegen aan loopt (bijvoorbeeld op werk of in relaties) en er zelf of met steun van dierbaren onvoldoende uitkomt, overleg dan met uw huisarts. Mensen kunnen voor allerlei klachten bij mij terecht, zoals bijvoorbeeld angsten, dwang, somberheid, klachten gerelateerd aan verlieservaring(en)/ ingrijpende gebeurtenissen (bijvoorbeeld trauma of scheiding), emotie-regulatieproblemen, medisch onverklaarbare lichamelijke klachten, sociale- en gedragsproblemen, eetproblemen en negatief zelfbeeld. 

Voor kinderen en jongeren: Misschien zit je niet lekker in je vel. Je piekert veel en je bent somber. Of je bent prikkelbaar en hebt vaak ruzie. Misschien durf je niet zo goed te praten voor de klas of word je belemmerd door faalangst. Misschien heb je wel veel meegemaakt en blijf je hier telkens aan denken. Sommigen worden gepest. Anderen voelen zich niet begrepen. En weer anderen worstelen met vriendschappen die misschien niet zo goed voor hun zijn. Misschien heb je het een tijdje zelf geprobeerd eruit te komen of kon je even bij iemand terecht. Maar als je klachten al iets langer duren, dan is het goed om verder hulp te zoeken.

Voor ouder(s)/verzorger(s): Misschien maakt u zich wel zorgen om uw kind en vraagt u zich af wat er aan de hand is/ wat uw kind nodig heeft om weer beter in zijn/haar vel te komen. Misschien bent u in een interactie met uw kind terecht gekomen wat u helemaal niet zo wilt. Misschien hebben jullie als gezin al veel meegemaakt en worstelt ieder voor zich met zijn eigen emoties. Overleg dan met uw huisarts of ga langs bij een jeugd-/gezinsteam om verwezen te worden voor verdere hulp.

Neem voor vragen gerust contact met mij op!

  • Aanmeldwachttijd Volwassenen: Aanmeldstop.
  • Aanmeldwachttijd Jeugd: 8 weken.
  • Behandelwachttijd: geen.
Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar (bij volwassenen) vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).
(Datum laatste update :7 maart 2024)
Image